Urządzenia i Akcesoria
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 9 godz. 25 min
6 portions
Składniki
-
kamut grains9 oz
-
water to soak
Dressing
-
fennel seeds1 tsp
-
dried red pepper flakes1 tsp
-
salt½ tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
extra virgin olive oil2 ½ oz
-
lemon juice2 oz
-
red onions thinly sliced half-moons4 oz
-
capers rinsed2 tbsp
Salad
-
water60 oz
-
salt1 tsp
-
kale stems removed, cut into pieces (1 in.)4 oz
-
broccoli florets10 oz
-
fresh mixed herbs to garnish (parsley, mint, cilantro, basil)
-
lemon in wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
772 mg
Białko
6 g
Kalorie
1046 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Everyday Vegan
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chicken and Quinoa Salad
50 min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 min
Green Goddess Salad
10 min
Chopped Asian Salad
20 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1 godz. 10 min
Sikil Pak (Pepita Dip)
25 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Green Shakshuka
40 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1 godz. 20 min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 min