Urządzenia i Akcesoria
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 9 godz. 25 min
6 portions
Składniki
-
kamut grains9 oz
-
water to soak
Dressing
-
fennel seeds1 tsp
-
dried red pepper flakes1 tsp
-
salt½ tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
extra virgin olive oil2 ½ oz
-
lemon juice2 oz
-
red onions thinly sliced half-moons4 oz
-
capers rinsed2 tbsp
Salad
-
water60 oz
-
salt1 tsp
-
kale stems removed, cut into pieces (1 in.)4 oz
-
broccoli florets10 oz
-
fresh mixed herbs to garnish (parsley, mint, cilantro, basil)
-
lemon in wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
772 mg
Białko
6 g
Kalorie
1046 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Everyday Vegan
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Southwest Quinoa
40 min
Green Bean Gremolata
25 min
Baba Ghanoush
1 godz. 30 min
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1 godz. 20 min
Green Shakshuka
40 min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2 godz. 15 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
45 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min
Ginger Cabbage Slaw
15 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Ceviche
1 godz. 10 min