Urządzenia i Akcesoria
Spring Greens and Grapefruit Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
water divided, plus extra to cool asparagus17 oz
-
ice cubes to cool asparagus
-
asparagus cut into pieces (1-2 in.)12 oz
-
zucchini cut into rounds (¼ in.)7 oz
-
shallots1 oz
-
olive oil1 ½ oz
-
grapefruit juice1 ½ oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
chia seeds2 tsp
-
baby spinach4 oz
-
chopped walnuts2 tbsp
-
pumpkin seeds1 tbsp
-
sunflower seeds1 tbsp
-
grapefruits cut into segments (see Tip)2
-
fresh chives chopped4 - 6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
325.4 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
938.1 kJ /
224.2 kcal
Tłuszcz
15.4 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
19.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Golden Spiced Turkey Kefta
30 min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 min
Green Goddess Salad
10 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Southwest Quinoa
40 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40 min
Mediterranean Chicken
35 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Green Shakshuka
40 min
Creamy Broccoli Salad
10 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min