Urządzenia i Akcesoria
Spring Greens and Grapefruit Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
water divided, plus extra to cool asparagus17 oz
-
ice cubes to cool asparagus
-
asparagus cut into pieces (1-2 in.)12 oz
-
zucchini cut into rounds (¼ in.)7 oz
-
shallots1 oz
-
olive oil1 ½ oz
-
grapefruit juice1 ½ oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
chia seeds2 tsp
-
baby spinach4 oz
-
chopped walnuts2 tbsp
-
pumpkin seeds1 tbsp
-
sunflower seeds1 tbsp
-
grapefruits cut into segments (see Tip)2
-
fresh chives chopped4 - 6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
325.4 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
938.1 kJ /
224.2 kcal
Tłuszcz
15.4 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
19.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
35 min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 godz.
Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette
1 godz.
Southwest Quinoa
40 min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1 godz.
Lemon Caper Asparagus
25 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1 godz. 5 min
Lentil Salad
35 min