![Creamy vegetable rice Creamy vegetable rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AFC2FC9E-0EAE-4A26-BD56-F5D67512404D/Derivates/57c32da3-9a71-4452-ad21-90488914aa2b.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 100 g brown onion, cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g green capsicum, deseeded and cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g extra virgin olive oil
- 200 g medium-grain white rice
- 100 g button mushroom, cut into quarters
- 100 g zucchini, cut into cubes (1 cm)
- 100 g frozen green bean
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 1 tbsp paprika
- 1 tsp sea salt
- 1 tbsp tomato paste
- 650 g water
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1765.9 kJ / 422.1 kcal
- Białko
- 10.6 g
- Węglowodany
- 61.9 g
- Tłuszcz
- 15.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 7.2 g
- Sód
- 770.1 mg
Alternatywne przepisy
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Beef stew with gnocchi
3hod. 15min
Wok-style curried vegetables
35 min
Chicken and mango salad
35 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Mexican one-pot pasta
30 min