Urządzenia i Akcesoria
Creamy vegetable rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
brown onion cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (2-3 cm)50 g
-
green capsicum deseeded and cut into pieces (2-3 cm)50 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
medium-grain white rice200 g
-
button mushroom cut into quarters100 g
-
zucchini cut into cubes (1 cm)100 g
-
frozen green bean100 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
paprika1 tbsp
-
sea salt1 tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
water650 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
770.1 mg
Białko
10.6 g
Kalorie
1765.9 kJ /
422.1 kcal
Tłuszcz
15.2 g
Błonnik
7.2 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
61.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuscan bean soup
40 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Meat-free mushroom lasagne
1 godz. 30 min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Vegetarian chilli
35 min
Potato and green pea curry
50 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Vegetarian nuggets
30 min
Lentil bolognese
30 min