Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di mandorle pelate
- 30 di Parmigiano Reggiano
- 100 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 2 tuorli d'uovo
- ¾ - 1 cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 607.8 kJ / 145.3 kcal
- Białko
- 11.4 g
- Węglowodany
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 10.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 458.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Schiacciatina zucca e carote
45 min
Muffin ai funghi
45 min
Crostata salata alle mandorle con zucchine
1 godz. 30 min
Bimby® è casa: Impasto e Triplo dessert
1óra 15p
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2óra
Rösti di verdure con Affettatutto Bimby® (TM6)
50min
Soufflé cioccolato e arancia
45 min
Palline al formaggio e bucce di verdure
35p
Torta pistacchi e mandorle al Varoma
2 godz. 30 min
Barchette feta e bietole
2óra
Omelette di albumi e cocco
45 min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 godz. 30 min