Urządzenia i Akcesoria
Crackers al pistacchio
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
30 pezzi
Składniki
-
60 g di mandorle pelate
-
30 di Parmigiano Reggiano
-
100 g di pistacchi al naturale sgusciati
-
2 tuorli d'uovo
-
¾ - 1 cucchiaino di sale
-
4 pizzichi di pepe macinato
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
458.9 mg
Białko
11.4 g
Kalorie
607.8 kJ /
145.3 kcal
Tłuszcz
10.2 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pausa low carb
19 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Sformato tricolore
1 godz. 30 min
Anacardi speziati
30 min
Rotolo ai piselli
50 min
Insalata greca con pollo marinato al vapore
1 godz. 10 min
Biscottini salati al basilico e mandorle
1 godz.
Torta di riso cacio e pepe
1 godz. 30 min
Crocchette di zucca e taleggio
1 godz. 15 min
Barrette ai cereali e caramello (senza glutine)
40 min
Insalata di pollo con crema di avocado
40 min
Palline di Parmigiano Reggiano
30 min
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1 godz.
Cracker stella con verdure e ceci insaporiti
40 min