Torta de gee

Torta de gee

4.4 7 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 fette

Składniki

Impasto
  • 125 g di farina manitoba
  • 125 g di farina tipo 00
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 125 g di acqua
  • 5 g di sale
Ripieno
  • 170 g di bietole, le foglie private del gambo, tagliate a striscioline
  • 2 cucchiai di farina tipo 00
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 300 g di ricotta
  • 200 g di yogurt bianco non dolcificato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 486.9 mg
Białko 8.3 g
Kalorie 889.6 kJ / 212.6 kcal
Tłuszcz 7.8 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Węglowodany 29.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...