Torta de gee
TM6 TM5 TM31

Torta de gee

4.5 (4 oceny)

Składniki

Impasto

  • 125 g di farina manitoba
  • 125 g di farina tipo 00
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 125 g di acqua
  • 5 g di sale

Ripieno

  • 170 g di bietole, le foglie, private del gambo, tagliate a striscioline
  • 2 cucchiai di farina tipo 00
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 300 g di ricotta
  • 200 g di yogurt bianco, non dolcificato

Wartości odżywcze
na 1 fetta
Kalorie
889.6 kJ / 212.6 kcal
Białko
8.3 g
Węglowodany
29.2 g
Tłuszcz
7.8 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Błonnik
1.1 g
Sód
486.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy