Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di acqua
- ½ cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 0
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 70 g di pesto di pomodori secchi (vedere consigli)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1266.7 kJ / 302.7 kcal
- Białko
- 9.3 g
- Węglowodany
- 56.3 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 329.7 mg
Alternatywne przepisy
Focaccia ai semi di chia farcita
4 Std.
Ghirlanda dolce di Natale
4 Std. 30 Min
Pesto di rucola e avocado
15 Min
Nfigghiulate Siciliane
3h 50min
Ghirlanda di pasta con verdure arrosto
1 Std. 40 Min
Focaccia alle carote
3h 30min
Torta rustica alle mandorle e agrumi
45 Min
Focaccia primavera
3 Std.
Panini alberelli segnaposto
3 Std.
Focaccia al pesto
3 Std. 40 Min
Toasts al basilico con formaggio alle erbe e olio al limone
2 Std.
Focaccia di Carnevale salentina
3 Std. 40 Min