Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di acqua
- ½ cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 0
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 70 g di pesto di pomodori secchi (vedere consigli)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1266.7 kJ / 302.7 kcal
- Białko
- 9.3 g
- Węglowodany
- 56.3 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 329.7 mg
Alternatywne przepisy
Focaccia cipolle e zucca
2h
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2h
Crocchette alle patate dolci, Parmigiano Reggiano e prosciutto
4 Std.
Focaccia alle cipolle
2 godz. 20 min
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1h
Spagnolette siciliane
1h 15min
Panini ai semi al Varoma
2 godz. 30 min
Crostata salata tricolore
1h 30min
Focaccia a bastone
5sa
Focaccia primavera
3h
Focaccia con le cipolle TM6
3 Std. 30 Min
Focaccia alla curcuma
3 Std. 30 Min