Focaccia al pesto di pomodori secchi

Focaccia al pesto di pomodori secchi

4.6 11 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
6 porzioni

Składniki

  • 200 g di acqua
  • ½ cucchiaino zucchero
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 400 g farina tipo 0
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 5 g di sale
  • 70 g di pesto di pomodori secchi (vedere consigli)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 329.7 mg
Białko 9.3 g
Kalorie 1266.7 kJ / 302.7 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Węglowodany 56.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...