
Urządzenia i Akcesoria
Halibut with Apricot Chutney
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
yellow onions in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
salt½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
apricot preserves3 oz
-
water divided23 oz
-
whole grain mustard1 tsp
-
fresh green beans trimmed12 oz
-
red onions thinly sliced half-moons4 ½ oz
-
halibut fillets (6 oz ea.)4
-
fresh apricots pitted, halved and sliced3 ½ oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
325 kcal /
1359.8 kJ
Białko
34.5 g
Tłuszcz
3.8 g
Węglowodany
40.3 g
Błonnik
4.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6 godz. 15 min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 godz.
Bloody Mary and Spiced Citrus Dust
15 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 min
Jalapeño Chicken Lettuce Wraps with Guacamole
30 min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 godz.
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1 godz. 20 min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min
Lemon Sorbet
8 godz. 30 min