Urządzenia i Akcesoria
Halibut with Apricot Chutney
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
yellow onions in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
salt½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
apricot preserves3 oz
-
water divided23 oz
-
whole grain mustard1 tsp
-
fresh green beans trimmed12 oz
-
red onions thinly sliced half-moons4 ½ oz
-
4 sea bass fillets, (6 oz ea.)halibut fillets (6 oz ea.)4
-
fresh apricots pitted, halved and sliced3 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34.5 g
Kalorie
1359.8 kJ /
325 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
4.8 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ratatouille
40 Min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30 Min
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5 Std.
Carrot, Feta and Mint Salad
40 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 Std.
Maple and Mustard Salmon
20 Min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 Min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 Std.
Mushroom Risotto
30 Min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35 Min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 Min