Urządzenia i Akcesoria
Halibut with Apricot Chutney
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
yellow onions in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
salt½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
apricot preserves3 oz
-
water divided23 oz
-
whole grain mustard1 tsp
-
fresh green beans trimmed12 oz
-
red onions thinly sliced half-moons4 ½ oz
-
4 sea bass fillets, (6 oz ea.)halibut fillets (6 oz ea.)4
-
fresh apricots pitted, halved and sliced3 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34.5 g
Kalorie
1359.8 kJ /
325 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
4.8 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemony Green Beans
20 min
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Sous-vide Artichokes
55 min
Florentine Meatballs and Linguine
1 godz. 10 min
Mushroom and Spinach Strata
2 godz. 10 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Mediterranean Chicken with Olives
35 min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Avocado Tuna Boats
30 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Cream of Asparagus Soup
15 min
Lemon Garlic Broccoli
20 min