Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 garlic cloves
- ½ tsp salt
- ½ tsp dried oregano
- 3 oz apricot preserves
- 23 oz water, divided
- 1 tsp whole grain mustard
- 12 oz fresh green beans, trimmed
- 4 ½ oz red onions, thinly sliced half-moons
-
4
halibut fillets (6 oz ea.)
lub 4 sea bass fillets (6 oz ea.) - 3 ½ oz fresh apricots, pitted, halved and sliced
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1359.8 kJ / 325 kcal
- Białko
- 34.5 g
- Węglowodany
- 40.3 g
- Tłuszcz
- 3.8 g
- Błonnik
- 4.8 g
Alternatywne przepisy
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15 min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 Min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40min
Cod with Citrus Butter
50min
Cream of Crab Soup
45min
Tuna Tapenade
5 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Cioppino
55 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Salmon and Lemon Rice Salad
40min