Urządzenia i Akcesoria
Halibut with Apricot Chutney
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
yellow onions in pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
salt½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
apricot preserves3 oz
-
water divided23 oz
-
whole grain mustard1 tsp
-
fresh green beans trimmed12 oz
-
red onions thinly sliced half-moons4 ½ oz
-
4 sea bass fillets, (6 oz ea.)halibut fillets (6 oz ea.)4
-
fresh apricots pitted, halved and sliced3 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34.5 g
Kalorie
1359.8 kJ /
325 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
4.8 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cod with Citrus Butter
50 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Kabocha Focaccia
55 min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1 godz.
Maple and Mustard Salmon
20 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz.
Apple and Cranberry Farro Salad
35 min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Lemon Garlic Broccoli
20 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min