Urządzenia i Akcesoria
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
10 pieces
Składniki
-
garlic cloves3
-
kale stems removed1 oz
-
lime juice½ oz
-
white vinegar1 tbsp
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried red pepper flakes¼ tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle5 oz
-
red onion cut into pieces (1½ in.)1
-
mixed bell peppers cut into pieces (1½ in.)3
-
sirloin steak cut into pieces (1½ in.)24 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pieces
Sód
228 mg
Białko
22.6 g
Kalorie
2051.6 kJ /
490.4 kcal
Tłuszcz
26.6 g
Błonnik
21.6 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Węglowodany
55.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Simply Quick
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Creamy Dill Potato Salad with Chicken
50 min
Chili Oil Noodles
30 min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing
15 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Lemon Garlic Chicken
30 min
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50 min