
Urządzenia i Akcesoria
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
olive oil divided1 oz
-
boneless pork shoulder, sinew free boneless, cubed (2½ in. x 1½ in.), divided21 oz
-
salt divided½ tsp
-
fresh ground pepper divided2 pinches
-
onion quartered5 oz
-
ripe tomatoes in pieces7 oz
-
canned jalapeño pepper1
-
red bell pepper in pieces (¾ in.)4 oz
-
green bell pepper in pieces (¾ in.)4 oz
-
canned black beans drained, divided9 oz
-
tomato paste1 oz
-
water3 ½ oz
-
chicken stock paste½ tsp
-
corn tortillas warmed6 - 12
-
fresh cilantro leaves4 tbsp
-
sour cream3 ½ oz
-
avocados2
-
lime in wedges1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
565.3 kcal /
2365.1 kJ
Białko
24.6 g
Tłuszcz
37.2 g
Węglowodany
36.9 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
10.4 g
Sód
423 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Simple Ideas
179 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
South Texas Carne Guisada
1 godz. 20 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Chicken Soft Tacos with Fruit Salsa
25 min
Chicken Fajita Soup
50 min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Chicken Enchiladas
40 min
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2 godz. 45 min
Chicken Parmesan
1 godz. 10 min
Carnitas
50 min
Chicken Stroganoff Soup
55 min
Tortilla Soup
25 min