Wersje kompatybilne
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Baked fish
- 6 - 8 firm white fish fillets, e.g. cod (1-inch thick, approx. 35 oz total)
- 1 tsp fine sea salt, plus 1-2 pinches to season fillets, to taste
- 1 tsp freshly ground black pepper, plus 1-2 pinches to season fillets, to taste
- 3 ½ oz fresh baby spinach
-
14
oz fresh raw shrimp, peeled, deveined
lub 14 oz fresh mussels, well scrubbed and debearded - 12 oz light whipping cream
- 7 oz goat cheese, in pieces
- 1 tbsp vegetable stock paste
- 2 mixed bell peppers, green and red, deseeded, julienned
- 35 oz water, to clean
Rice
- 14 oz white basmati rice
- 1 tsp fine sea salt, to taste
- 1 tsp freshly ground black pepper, to taste
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- 22 oz water
- 1 tbsp chicken stock paste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3720 kJ / 889 kcal
- Białko
- 53 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 48 g
- Tłuszcz nasycony
- 24 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 1105 mg
Alternatywne przepisy
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 Std. 30 Min
Mediterranean Chicken
35 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Mushroom Fettuccini
40 Min
Seafood Quesadillas
2 Std.
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Chicken Stroganoff Soup
55min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 Min
Shrimp Scampi
40 Min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5min
Shrimp in Garlic Sauce
25 dk