Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
TM6

Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)

4.4 (49 ocen)

Składniki

Baked fish

  • 6 - 8 firm white fish fillets, e.g. cod (1-inch thick, approx. 35 oz total)
  • 1 tsp fine sea salt, plus 1-2 pinches to season fillets, to taste
  • 1 tsp freshly ground black pepper, plus 1-2 pinches to season fillets, to taste
  • 3 ½ oz fresh baby spinach
  • 14 oz fresh raw shrimp, peeled, deveined
    lub 14 oz fresh mussels, well scrubbed and debearded
  • 12 oz light whipping cream
  • 7 oz goat cheese, in pieces
  • 1 tbsp vegetable stock paste
  • 2 mixed bell peppers, green and red, deseeded, julienned
  • 35 oz water, to clean

Rice

  • 14 oz white basmati rice
  • 1 tsp fine sea salt, to taste
  • 1 tsp freshly ground black pepper, to taste
  • 1 ½ oz extra virgin olive oil
  • 22 oz water
  • 1 tbsp chicken stock paste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3720 kJ / 889 kcal
Białko
53 g
Węglowodany
60 g
Tłuszcz
48 g
Tłuszcz nasycony
24 g
Błonnik
2 g
Sód
1105 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy