Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)

Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)

4.4 65 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

Baked Fish
  • firm white fish fillets e.g. cod (1-inch thick, approx. 35 oz total)
    6 - 8
  • fine sea salt plus 1-2 pinches to season fillets, to taste
    1 tsp
  • freshly ground black pepper plus 1-2 pinches to season fillets, to taste
    1 tsp
  • fresh baby spinach
    3 ½ oz
  • fresh raw shrimp, peeled, deveined
    14 oz
    14 oz fresh mussels, well scrubbed and debearded
  • light whipping cream
    12 oz
  • goat cheese in pieces
    7 oz
  • vegetable stock paste
    1 tbsp
  • mixed bell peppers, green and red deseeded, julienned
    2
  • water to clean
    35 oz
Rice
  • white basmati rice
    14 oz
  • fine sea salt to taste
    1 tsp
  • freshly ground black pepper to taste
    1 tsp
  • extra virgin olive oil
    1 ½ oz
  • water
    22 oz
  • chicken stock paste
    1 tbsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1105 mg
Białko 53 g
Kalorie 3720 kJ / 889 kcal
Tłuszcz 48 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 24 g
Węglowodany 60 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...