
Urządzenia i Akcesoria
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Baked fish
-
firm white fish fillets e.g. cod (1-inch thick, approx. 35 oz total)6 - 8
-
fine sea salt plus 1-2 pinches to season fillets, to taste1 tsp
-
freshly ground black pepper plus 1-2 pinches to season fillets, to taste1 tsp
-
fresh baby spinach3 ½ oz
-
fresh raw shrimp, peeled, deveined14 oz
-
light whipping cream12 oz
-
goat cheese in pieces7 oz
-
vegetable stock paste1 tbsp
-
mixed bell peppers, green and red deseeded, julienned2
-
water to clean35 oz
Rice
-
white basmati rice14 oz
-
fine sea salt to taste1 tsp
-
freshly ground black pepper to taste1 tsp
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
water22 oz
-
chicken stock paste1 tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
889 kcal /
3720 kJ
Białko
53 g
Tłuszcz
48 g
Węglowodany
60 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
24 g
Sód
1105 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 godz.
Roasted Pork Loin (Betty)
1 godz. 35 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Mediterranean Chicken
35 min
Florentine Meatballs and Linguine
1 godz. 10 min
Salisbury Steak TV Dinner
1 godz.
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 godz. 5 min
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Garlic Shrimp
35 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min
Shrimp Scampi
40 min