Urządzenia i Akcesoria
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
continental cucumbers (approx. 200-600 g), trimmed and peeled1 - 2
-
sour cream200 - 250 g
-
sea salt½ tsp
-
fresh dill fronds only3 sprigs
-
ground black pepper¼ tsp
-
apple cider vinegar3 tsp
-
white sugar (optional)¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
29 mg
Białko
2 g
Kalorie
533.6 kJ /
127.5 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
6.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuna dip
15 min
Spiralized Zucchini Bolognese
40 min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10 min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1 godz.
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, using modes)
30 min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15 min
Inverted Sugar Syrup
4 godz. 20 min
Slow Cooked Potatoes
45 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1 godz. 25 min
Quince crumble
1 godz. 25 min
Immune Boost (Metric)
5 min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 min