Urządzenia i Akcesoria
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
continental cucumbers (approx. 200-600 g), trimmed and peeled1 - 2
-
sour cream200 - 250 g
-
sea salt½ tsp
-
fresh dill fronds only3 sprigs
-
ground black pepper¼ tsp
-
apple cider vinegar3 tsp
-
white sugar (optional)¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
29 mg
Białko
2 g
Kalorie
533.6 kJ /
127.5 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
6.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers
Brak ocen
Winter Citrus and Beet Salad
20 min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
30 min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25 min
Onion Tart
1 godz.
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 min
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2 godz. 40 min
Pomegranate Green Tea
15 min