Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter TM6)

Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter TM6)

4.9 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions

Składniki

  • continental cucumbers (approx. 200-600 g), trimmed and peeled
    1 - 2
  • sour cream
    200 - 250 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • fresh dill fronds only
    3 sprigs
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • apple cider vinegar
    3 tsp
  • white sugar (optional)
    ¼ tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 127.5 kcal / 533.6 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 11.2 g
Węglowodany 6.1 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 6.5 g
Sód 29 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...