Wersje kompatybilne
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g rolled oats
- 30 g olive oil
- ¾ tsp fine sea salt
- 800 g tinned coconut milk
- 60 g granulated sugar
- 2 tsp agar agar flakes
- 600 g mangoes, flesh only (approx. 2 large mangoes)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1918 kJ / 458.4 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 66.4 g
- Tłuszcz
- 20.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.5 g
- Błonnik
- 8.5 g
- Sód
- 386.9 mg
Alternatywne przepisy
Italian Easter Bread
3h 50min
Gluten-free Sacher Torte
3 godz. 20 min
Avocado Tikka (Matthew Kenney) Metric
6h 5min
Green Dyed Eggs
55min
Pumpkin Cinnamon Rolls
3 godz. 20 min
Persian Flatbread with Herb and Walnut Dip
2 Std. 35 Min
Minestrone, Pork Roll with Vegetables, Steamed Raspberry Puddings, Berry Muffins
1h 40min
Rye Flatbreads
2h 10min
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25min
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20min
Tuna mousse
10min
Roasted Cauliflower Houmous
30min