Urządzenia i Akcesoria
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
rolled oats100 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
tinned coconut milk800 g
-
granulated sugar60 g
-
agar agar flakes2 tsp
-
mangoes flesh only (approx. 2 large mangoes)600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
386.9 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
1918 kJ /
458.4 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
66.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato Brownies
8 godz. 55 min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 godz. 25 min
Gluten-free Vegan Lasagne
2 godz. 20 min
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2 godz. 15 min
Black tahini banana bread
1 godz. 20 min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2 godz. 20 min
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25 min
Nut and Seed Butter
10 min
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20 min
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
5 min
Pumpkin Risotto
45 min
Sumac-spiced Houmous
5 min