Urządzenia i Akcesoria
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
rolled oats100 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
tinned coconut milk800 g
-
granulated sugar60 g
-
agar agar flakes2 tsp
-
mangoes flesh only (approx. 2 large mangoes)600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
386.9 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
1918 kJ /
458.4 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
66.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
72 godz. 30 min
Quark and Semolina Dumplings with Fresh Berry Sauce
1 godz.
Apple and Pear Compote (Kompot jabłkowo-gruszkowy)
1 godz. 15 min
Soba Noodle and Salmon Bowl (TM5)
Brak ocen
Vegan Aubergine Rolls
11 godz. 15 min
Polenta Mandarin and Almond Cake
2 godz. 35 min
Gluten-free Vegan Lasagne
2 godz. 20 min
Speedy Bassara
25 min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
1 godz. 10 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min