Urządzenia i Akcesoria
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
rolled oats100 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
tinned coconut milk800 g
-
granulated sugar60 g
-
agar agar flakes2 tsp
-
mangoes flesh only (approx. 2 large mangoes)600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
386.9 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
1918 kJ /
458.4 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
66.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 min
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
10 min
Sweet Potato Fritters with Greek Yoghurt, Smoked Salmon and Chives
35 min
Shiitake Teriyaki Dippers
45 min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 min
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3 godz. 30 min
Padrón Pepper Pesto
4 godz. 15 min
Pinsa
29 godz.
Vegan Coconut Yoghurt
12 godz. 15 min
Rye Flatbreads
2 godz. 10 min
Hot orange chocolate on a stick
2 godz. 50 min
Vegan Chocolate Chip Cookies
30 min