Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble

Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble

4.0 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
6 portions

Składniki

  • rolled oats
    100 g
  • olive oil
    30 g
  • fine sea salt
    ¾ tsp
  • tinned coconut milk
    800 g
  • granulated sugar
    60 g
  • agar agar flakes
    2 tsp
  • mangoes flesh only (approx. 2 large mangoes)
    600 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 386.9 mg
Białko 5.2 g
Kalorie 1918 kJ / 458.4 kcal
Tłuszcz 20.6 g
Błonnik 8.5 g
Tłuszcz nasycony 13.5 g
Węglowodany 66.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...