Urządzenia i Akcesoria
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
rolled oats100 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
tinned coconut milk800 g
-
granulated sugar60 g
-
agar agar flakes2 tsp
-
mangoes flesh only (approx. 2 large mangoes)600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
386.9 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
1918 kJ /
458.4 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
66.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free bread rolls
2 Std. 30 Min
Multi-seed Cocoa Bars
50 Min
Turmeric and Coconut Bites
45 Min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce
40 Min
Berry Chia Jam
30 Min
Citrus Water (TM5)
35 Min
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40 Min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45 Min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30 Min
Cashew Coconut Milk (Metric)
10 Min
Sweet Potato Brownies
8 Std. 55 Min
Vegan Chocolate Chip Cookies
30 Min