Urządzenia i Akcesoria
Chai Spiced Rice Pudding
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 portions
Składniki
-
skimmed milk900 g
-
coconut milk, light, tinned100 g
-
cinnamon sticks2
-
natural vanilla extract1 Tbsp
-
brown sugar50 g
-
fine sea salt1 pinch
-
chai teabags2
-
pudding rice220 g
-
dried apricots cut in pieces (5 mm), for serving8
-
coconut flakes for serving2 Tbsp
-
chopped pistachios for serving2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.6 g
Kalorie
1056 kJ /
249 kcal
Tłuszcz
3.9 g
Węglowodany
36.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Overnight Oats with a Peach Compote
8 godz. 45 min
Vegan Coconut Yoghurt
12 godz. 15 min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 min
Vegetable Oat Bake
1 godz. 15 min
Pommes Dauphine
2 godz. 10 min
Yoghurt Dressing
5 min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
3 godz.
Gnocchi with Taleggio Cheese
1 godz. 40 min
Coconut butter
5 min
Chocolate Chestnut Torte -Torta di cioccolato e castagne
3 godz. 50 min
Pea and Mint Risotto
40 min