Urządzenia i Akcesoria
Chai Spiced Rice Pudding
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 portions
Składniki
-
skimmed milk900 g
-
coconut milk, light, tinned100 g
-
cinnamon sticks2
-
natural vanilla extract1 Tbsp
-
brown sugar50 g
-
fine sea salt1 pinch
-
chai teabags2
-
pudding rice220 g
-
dried apricots cut in pieces (5 mm), for serving8
-
coconut flakes for serving2 Tbsp
-
chopped pistachios for serving2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.6 g
Kalorie
1056 kJ /
249 kcal
Tłuszcz
3.9 g
Węglowodany
36.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Date and Orange Jam
40 min
Aubergine Bhurta
30 min
Falafel
24 godz.
Green Goodness Soup
10 min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4 godz. 20 min
Posh Paleo Bread
55 min
Brinjal Pickle (Aubergine Pickle)
30 min
Polenta Cake
1 godz.
Sweet or Savoury Buckwheat Pancakes
35 min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 min
Coconut-Lime Rice Pudding With Caramelised Pineapple
45 min