Stuffed Peppers with Tomato Sauce
TM6 TM5 TM31

Stuffed Peppers with Tomato Sauce

4.5 ( 8 ocen )

Składniki

  • 3 - 4 red peppers (250-300 g each, see tip)
  • 2 garlic cloves
  • 2 tsp dried basil
  • 100 g carrots peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 1 - 2 pinches ground black pepper to taste
  • 150 g pitted green olives
  • 60 g sun-dried tomatoes preserved in oil, drained
  • 30 g anchovy fillets, in oil drained
  • 500 g mixed minced meat (e.g. beef and pork)
  • 80 g red wine
  • 150 g brown onions quartered
  • 50 g olive oil
  • 1 tsp sweet paprika
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 60 g raisins

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
462.4 kcal / 1934.8 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
31.7 g
Węglowodany
26.2 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
19.1 g
Sód
659.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy