Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
red peppers (250-300 g each, see tip)3 - 4
-
garlic cloves2
-
dried basil2 tsp
-
carrots peeled, cut in pieces (2 cm)100 g
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
pitted green olives150 g
-
sun-dried tomatoes preserved in oil, drained60 g
-
anchovy fillets, in oil drained30 g
-
mixed minced meat (e.g. beef and pork)500 g
-
red wine80 g
-
brown onions quartered150 g
-
olive oil50 g
-
sweet paprika1 tsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
raisins60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
659.8 mg
Białko
20 g
Kalorie
1934.8 kJ /
462.4 kcal
Tłuszcz
31.7 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
19.1 g
Węglowodany
26.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgetti with Bolognese Sauce
40 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1 godz. 10 min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 godz. 15 min
Mushroom Risotto
30 min
Rich Tomato Sauce
30 min
Prawn and Vegetable Rice
1 godz. 10 min
Cullen Skink
45 min
Pork with Spinach Lentils
20 min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.