Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
red peppers (250-300 g each, see tip)3 - 4
-
garlic cloves2
-
dried basil2 tsp
-
carrots peeled, cut in pieces (2 cm)100 g
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
pitted green olives150 g
-
sun-dried tomatoes preserved in oil, drained60 g
-
anchovy fillets, in oil drained30 g
-
mixed minced meat (e.g. beef and pork)500 g
-
red wine80 g
-
brown onions quartered150 g
-
olive oil50 g
-
sweet paprika1 tsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
raisins60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
659.8 mg
Białko
20 g
Kalorie
1934.8 kJ /
462.4 kcal
Tłuszcz
31.7 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
19.1 g
Węglowodany
26.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéed Pork with Cider
55 min
Lasagne-style Courgette Bake
2 godz. 15 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min
Family Chicken Galette
1 godz. 55 min
Grisons Barley Soup
55 min
One-pot Lemon, Basil and Ricotta Chicken Pasta
35 min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Stracciatella Soup
30 min
Garlic Turkey Stew
45 min
Smoky Pork and Beans
3 godz.