Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Carrot Muffins
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
12 pieces
Składniki
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
garlic clove1
-
orange thin peelings of skin only1
-
onions quartered80 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)200 g
-
fresh baby spinach125 g
-
large egg1
-
almond milk125 g
-
orange juice, freshly squeezed40 g
-
wholemeal flour300 g
-
chia seeds (see tip)35 g
-
baking powder1 Tbsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
pumpkin seeds (see tip)60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
346 mg
Białko
8 g
Kalorie
732 kJ /
175 kcal
Tłuszcz
6 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potatoes and Lentils
40min
Fruit and Yoghurt Purée
5min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Baby-friendly Blueberry Oatmeal Fingers
30min
Chocolate Carrot Muffins
40min
Oats, Coconut and Honey Balls
25min
Sweet Potato Doughnuts
1h
Cereal Fruit Pulp
20min
Courgette and Dried Fruit Scones
30min
Chocolate Quinoa Porridge
25min
Carrot, Apple and Chia Muffin Bites
1h 15min
Savoury Flapjacks
45min