Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Carrot Muffins
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
12 pieces
Składniki
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
garlic clove1
-
orange thin peelings of skin only1
-
onions quartered80 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)200 g
-
fresh baby spinach125 g
-
large egg1
-
almond milk125 g
-
orange juice, freshly squeezed40 g
-
wholemeal flour300 g
-
chia seeds (see tip)35 g
-
baking powder1 Tbsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
pumpkin seeds (see tip)60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
346 mg
Białko
8 g
Kalorie
732 kJ /
175 kcal
Tłuszcz
6 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable Cheese Muffins
35 min
Banana and Blueberry Quinoa Porridge
25 min
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30 min
Intense Chocolate Muffins (No Added Sugar)
45 min
Buckwheat Porridge
25 min
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1 godz.
Courgette and Parmesan Muffins
50 min
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25 min
Quinoa and Carrot Bites
30 min
Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
45 min
Sugar Free Banana Bread
1 godz. 15 min
Mini Banana and Oat Bakes
20 min