Urządzenia i Akcesoria
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 9 godz.
6 portions
Składniki
-
dried chickpeas500 g
-
water for soaking chickpeas
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves2
-
fresh coriander thick stems removed, cut in pieces, plus extra roughly chopped for serving½ bunch
-
fresh parsley thick stems removed, cut in pieces, plus extra roughly chopped for serving¼ bunch
-
ground cumin¾ tsp
-
salt1 ½ tsp
-
chilli powder any type1 pinch
-
lemon juice1 dash
-
medium egg1
-
breadcrumbs (see tip)30 g
-
sesame seeds40 g
-
nigella seeds40 g
-
olive oil40 g
-
mixed peppers cut in strips (5 mm x 5 cm)200 g
-
red curry pasteyellow curry paste10 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
coconut milk200 g
-
coconut sugar, to tastesugar1 - 2 pinches
-
ground black pepper¼ tsp
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
sunflower oilvegetable oil for frying
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
676 mg
Białko
23 g
Kalorie
3099 kJ /
741 kcal
Tłuszcz
46 g
Błonnik
14 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
67 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1 godz. 5 min
Summer Rolls with Peanut Sauce
1 godz.
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30 min
Herb Mustard
8 godz. 10 min
Vegan Aioli Sauce
10 min
Hummus with Peas and Beans
25 min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Mexican Quinoa Salad
30 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min