Urządzenia i Akcesoria
Spiced Autumn Fruit Cobbler
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 portions
Składniki
Fruit Filling
-
orange thin peelings of skin only½
-
vanilla sugar100 g
-
cooking apples (e.g. Bramley) peeled, cored, cut in pieces (2 cm)400 g
-
pears peeled, cored, cut in pieces (4 cm)400 g
-
cinnamon stick1
-
cloves2
-
star anise2
-
fresh blackberries200 g
Topping
-
crystallised ginger diced35 g
-
plain flour plus extra for dusting170 g
-
granulated sugar75 g
-
baking powder¾ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
coarse sea salt½ tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing80 g
-
buttermilk plus extra for brushing60 g
-
Demerara sugar for sprinkling1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.1 g
Kalorie
1316 kJ /
315 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Christmas Pudding Cheesecake
13 godz. 50 min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 godz.
Chocolate Beetroot Cake
2 godz. 20 min
Pear and Blueberry Crumble
45 min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1 godz. 30 min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 godz. 10 min
Rhubarb Vanilla Flan
50 min
Peach and Plum Fruit Cobbler
1 godz.
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
3 godz.
Rhubarb Marzipan Slices
1 godz. 10 min
Rhubarb Crumble
55 min
Plum and Almond Traybake
1 godz. 5 min