Urządzenia i Akcesoria
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM5)
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
plain flour plus extra for dusting270 g
-
lemon finely grated zest only1
-
fresh basil leaves10
-
unsalted butter diced, cold, plus extra for greasing155 g
-
fine sea salt to taste1 ¾ - 2 tsp
-
water cold70 g
-
onions halved vertically or cut in wedges that fit in feeder300 g
-
plum tomatoes (approx. 3 small tomatoes)240 g
-
olive oil30 g
-
light brown sugar1 tsp
-
ground black pepper to taste1 ¼ - 1 ½ tsp
-
fresh baby spinach300 g
-
garlic cloves2
-
ground nutmeg¾ tsp
-
ricotta cheese200 g
-
double cream200 g
-
medium eggs2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
693 mg
Białko
13 g
Kalorie
2170 kJ /
519 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Tomato Soup
40min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40min
Goat's Cheese Frittata Sandwiches with Caramelised Red Onion Chutney
Pas d’évaluation
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35min
Courgette and Potato Parmigiana
1h 15min
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1h 15min
Red lentil and carrot patties with schug sauce
20min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2h 50min
Pea and Courgette Tarts
1h
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min