Urządzenia i Akcesoria
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM5)
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
plain flour plus extra for dusting270 g
-
lemon finely grated zest only1
-
fresh basil leaves10
-
unsalted butter diced, cold, plus extra for greasing155 g
-
fine sea salt to taste1 ¾ - 2 tsp
-
water cold70 g
-
onions halved vertically or cut in wedges that fit in feeder300 g
-
plum tomatoes (approx. 3 small tomatoes)240 g
-
olive oil30 g
-
light brown sugar1 tsp
-
ground black pepper to taste1 ¼ - 1 ½ tsp
-
fresh baby spinach300 g
-
garlic cloves2
-
ground nutmeg¾ tsp
-
ricotta cheese200 g
-
double cream200 g
-
medium eggs2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
693 mg
Białko
13 g
Kalorie
2170 kJ /
519 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moussaka Wraps
50 min
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 min
Baked Sweet Potatoes with Curry Chicken
1 godz. 10 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 min
Mediterranean Herb Baked Fish
45 min
Apple Tart
1 godz.
Ratatouille Galette (TM5)
1 godz. 30 min
Turkish Spiced Lamb Bites
1 godz. 30 min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 godz.
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min