White Bean Purée and Anchovy on Crostini
TM6 TM5 TM31

White Bean Purée and Anchovy on Crostini

4.8 (5 ocen)

Składniki

Chilli Oil

  • 200 g olive oil
  • 1 Tbsp dried chilli flakes
  • 2 dried red chillies, whole
    lub 2 fresh red chillies, long, ends removed

Bean Purée

  • 3 garlic cloves, unpeeled
  • 40 g olive oil
  • 30 g lemon juice
  • 800 g tinned cannellini beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
  • ½ fresh red chilli, deseeded if preferred and cut in halves (opcjonalnie)
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • ½ tsp dried rosemary
  • ½ tsp dried oregano
  • ¼ tsp smoked paprika, to taste
  • ¼ tsp sea salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste

Assembly

  • 40 - 50 g anchovy fillets, in oil, drained and separated
  • 1 baguette, thinly sliced and toasted

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
535 kJ / 127 kcal
Białko
3.5 g
Węglowodany
8.5 g
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy