Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 450 g di porri a metà nel senso della lunghezza e poi a fette (5 mm)
- 560 g di acqua
- 180 g di mascarpone
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato + q.b.
- 500 g di patate novelle, a metà
- 600 g di filetto di salmone fresco (pezzo intero)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2550 kJ / 609 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 39 g
- Błonnik
- 5.2 g
Alternatywne przepisy
Bocconcini di tacchino indian style con riso basmati
1 godz.
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30 min
Insalata di pollo grigliato con vinaigrette al basilico
40min
Involtini di pollo con purè di patate dolci
1 godz.
Salmone marinato
2 godz. 30 min
Involtini di pollo, orzo e spinaci
40min
Insalata di quinoa, pesce spada e verdure
35min
Rainbow Bowl
1h 10min
Filetti di maiale in salsa di scalogno con patate dolci
1h 40min
Farro, involtini di branzino e cavoletti di Bruxelles
35min
Spiedini di salmone, riso basmati e insalata di asparagi
35min
Insalata di mazzancolle con frutta e verdura a crudo
45 min