Wersje kompatybilne
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salad
- 300 g fennel bulb, cut in halves that fit through feeder tube
- 300 g celery stalk
- 150 g green apple, unpeeled, cored and cut in halves
- 4 radishes, trimmed
- 50 g Parmesan cheese
- 75 g mixed baby salad leaves
Green goddess dressing
- 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 8 sprigs fresh chives
- ½ lemon, zest (no white pith) and juice
- 1 garlic clove
- 20 g baby pickled capers
- 1 avocado, small, ripe, flesh only
- 15 g Dijon mustard, gluten free
- 100 g natural yoghurt, high protein (see Tip)
- 15 g red wine vinegar
- ground black pepper, to taste
Crunchy topping
- 60 g chopped walnuts, toasted
- 45 g pepita seeds, toasted
- 25 g hemp seeds
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1677.5 kJ / 402.5 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 11.3 g
- Tłuszcz
- 30.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.8 g
- Błonnik
- 9.8 g
- Sód
- 482.5 mg
Alternatywne przepisy
Blueberry acai bowl (Noni Jenkins)
10min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25min
One whole cauliflower
45min
Cauliflower hummus with green vegetables
1h
Blackberry Bramble
5min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min