Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g roasted salted peanuts
- 20 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices (2 mm)
- 100 g hoisin sauce
- 1300 g water
- 200 g jasmine rice
- 1 ½ tsp salt, plus extra to season
- 200 g broccoli, broken into small florets
- olive oil, for frying
- 500 g pork mince
- 1 - 2 tsp sambal oelek
- ¼ Chinese cabbage (wombok) (approx. 100 g), cut into thin strips (5 mm)
- 1 carrot (approx 150 g), cut into julienne slices (2 mm)
- ½ cucumber, cut into cubes (1 cm)
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only, finely chopped
- 4 sprigs fresh mint, leaves only, finely chopped
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2522.3 kJ / 600.6 kcal
- Białko
- 35.1 g
- Węglowodany
- 52.4 g
- Tłuszcz
- 26.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.1 g
- Błonnik
- 8.7 g
- Sód
- 1664.4 mg
Alternatywne przepisy
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min
Sticky chicken
24h 35min
Asian beef salad with peanut dressing
30 Min
Chicken meatballs with coconut rice
35 Min
Korean barbecue chicken with rice
45min
Coconut poached chicken salad
45min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Pulled pork with apple and fennel salad
2 godz. 45 min
Warm satay chicken salad
55min
Asian-style pork noodles
1 Std.