Urządzenia i Akcesoria
Hoisin pork bowl
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
roasted salted peanuts50 g
-
fresh ginger peeled and thinly sliced20 g
-
hoisin sauce100 g
-
water1300 g
-
broccoli broken into small florets200 g
-
jasmine rice200 g
-
sea salt plus extra to season1 ½ tsp
-
olive oil for frying
-
pork mince500 g
-
sambal oelek to taste1 - 2 tsp
-
fresh coriander leaves only, to garnish4 sprigs
-
fresh mint leaves only, to garnish4 sprigs
-
cucumber cut into cubes (1 cm)½
-
carrot (approx 150 g), cut into julienne (2 mm)1
-
Chinese cabbage (wombok) (approx. 100 g), finely shredded¼
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1664.4 mg
Białko
35.1 g
Kalorie
2522.3 kJ /
600.6 kcal
Tłuszcz
26.2 g
Błonnik
8.7 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
52.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork san choy bau
25 min
Beef fajitas
30 min
Sticky sesame chicken
40 min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 min
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Coconut poached chicken salad
45 min
Korean barbecue chicken with rice
45 min
Sticky chicken
24 godz. 35 min
Chicken meatballs with coconut rice
35 min
Chiang Mai noodles
25 min
Asian-style pork noodles
1 godz.
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min