Urządzenia i Akcesoria
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
red cabbage thickest part of the core removed, cut into 2-3 wedges that fit through feeder tube160 g
-
radishes trimmed70 g
-
Lebanese cucumber trimmed1
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled10 g
-
freshly squeezed lime juice80 g
-
gluten free soy sauce reduced-salt60 g
-
sesame oil10 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
doongara rice brown135 g
-
water1000 g
-
frozen shelled edamame beans thawed200 g
-
eggs4
-
fresh baby spinach leaves80 g
-
avocado (approx. 1 medium), thinly sliced250 g
-
black sesame seeds1 tbsp
-
fresh long red chilli thinly sliced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
677.5 mg
Białko
21.3 g
Kalorie
1902.5 kJ /
455 kcal
Tłuszcz
24.5 g
Błonnik
12.3 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
32.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet potato lentil pie
50 min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Creamy miso mushroom udon
45 min
Zhoug (Diabetes)
10 min
Super green pasta (Darren Robertson)
30 min
Raspberry crumble bars
40 min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1 godz. 35 min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 min
Vegetarian nuggets
30 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min