Urządzenia i Akcesoria
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
red cabbage thickest part of the core removed, cut into 2-3 wedges that fit through feeder tube160 g
-
radishes trimmed70 g
-
Lebanese cucumber trimmed1
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled10 g
-
freshly squeezed lime juice80 g
-
gluten free soy sauce reduced-salt60 g
-
sesame oil10 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
doongara rice brown135 g
-
water1000 g
-
frozen shelled edamame beans thawed200 g
-
eggs4
-
fresh baby spinach leaves80 g
-
avocado (approx. 1 medium), thinly sliced250 g
-
black sesame seeds1 tbsp
-
fresh long red chilli thinly sliced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
677.5 mg
Białko
21.3 g
Kalorie
1902.5 kJ /
455 kcal
Tłuszcz
24.5 g
Błonnik
12.3 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
32.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Yellow Curry noodle soup
20 min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, using modes)
55 min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30 min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 min
High Protein Egg Bake
20 min
Traditional minestrone
45 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min