Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 g red cabbage, thickest part of the core removed, cut into 2-3 wedges that fit through feeder tube
- 70 g radishes, trimmed
- 1 Lebanese cucumber, trimmed
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh ginger, peeled
- 80 g freshly squeezed lime juice
- 60 g gluten free soy sauce, reduced-salt
- 10 g sesame oil
- 10 g extra virgin olive oil
- 135 g doongara rice, brown
- 1000 g water
- 200 g frozen shelled edamame beans, thawed
- 4 eggs
- 80 g fresh baby spinach leaves
- 250 g avocado (approx. 1 medium), thinly sliced
- 1 tbsp black sesame seeds
- 1 fresh long red chilli, thinly sliced
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1902.5 kJ / 455 kcal
- Białko
- 21.3 g
- Węglowodany
- 32.8 g
- Tłuszcz
- 24.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Błonnik
- 12.3 g
- Sód
- 677.5 mg
Alternatywne przepisy
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Nourish bowl (Diabetes)
55 min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30 min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1h
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Mixed grain risotto
1h 25 min
Cauliflower hummus with green vegetables
1h
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min
Warm satay bowl
1h 10 min