Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
zucchini 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)600 g
-
water to cover
-
onion cut into quarters100 g
-
fresh parsley plus extra leaves chopped to garnish4 - 5 sprigs
-
red capsicum cut into pieces (4 cm)100 g
-
green capsicum cut into pieces (4 cm)50 g
-
eggplant cut into pieces (3 cm)100 g
-
dried mushrooms15 g
-
garlic clove1
-
sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
smoked paprika3 pinches
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned crushed tomatoes200 g
-
Parmesan cheese grated ,to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
467.8 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
807.1 kJ /
192.9 kcal
Tłuszcz
12.8 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
17.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
1 godz. 20 min
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1 godz. 50 min
Tagliatelle with pumpkin
45 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 godz. 20 min
Sweet potato pancakes with orange and strawberries (Diabetes)
45 min
Lamb sausage ragu
30 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Meatballs with chilli cheese potatoes
1 godz.
Chicken and refried bean burrito
45 min
Easy lamb hotpot
2 godz.
Meat feast pizza
1 godz. 30 min