Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
zucchini 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)600 g
-
water to cover
-
onion cut into quarters100 g
-
fresh parsley plus extra leaves chopped to garnish4 - 5 sprigs
-
red capsicum cut into pieces (4 cm)100 g
-
green capsicum cut into pieces (4 cm)50 g
-
eggplant cut into pieces (3 cm)100 g
-
dried mushrooms15 g
-
garlic clove1
-
sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
smoked paprika3 pinches
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned crushed tomatoes200 g
-
Parmesan cheese grated ,to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
467.8 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
807.1 kJ /
192.9 kcal
Tłuszcz
12.8 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
17.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ham and cheese canelé
49 godz.
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1 godz. 30 min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1 godz.
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Lamb and barley soup
50 min
Barley, bacon and chorizo soup
50 min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 min
Salmon and fennel risotto
30 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 min
Crunchy broccoli salad with speck
10 min