
Urządzenia i Akcesoria
Gratinado de legumes e queijo
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 doses
Składniki
-
queijo Gouda80 g
-
alho-francês70 g
-
alho2 dentes de
-
malagueta10 g
-
azeite mais q.b. p/ untar30 g
-
pimento vermelho cortado em cubos (1cm aprox.)150 g
-
fiambre em cubos200 g
-
brócolos cortados em pedaços250 g
-
queijo quark750 g
-
ovos3
-
goma xantana2 g
-
sal1 - 2 pitadas de
-
pimenta1 - 2 pitadas de
-
paprika fumada½ c. chá de
Wartości odżywcze na 4 doses
Kalorie
2014.5 kcal /
8428.7 kJ
Białko
164.8 g
Tłuszcz
116.6 g
Węglowodany
76.5 g
Błonnik
15.8 g
Tłuszcz nasycony
41.3 g
Sód
6260.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ricas em Proteína
5 Przepisów
Portugalia
Portugalia