Bulgur com frango e espargos

Bulgur com frango e espargos

3.5 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 doses

Składniki

  • peito de frango cortado em pedaços
    400 g
  • limão (raspa e sumo)
    1
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • pimento vermelho cortado em cubos
    120 g
  • espargos cortados em pedaços (12 espargos aprox.)
    250 g
  • azeite
    30 g
  • dentes de alho
    2
  • água
    1000 g
  • bulgur
    350 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 344.1 kcal / 1439.5 kJ
Białko 23.5 g
Tłuszcz 7.6 g
Węglowodany 48.8 g
Błonnik 8.9 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Sód 630.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...