
Urządzenia i Akcesoria
Bulgur com frango e espargos
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 doses
Składniki
-
peito de frango cortado em pedaços400 g
-
limão (raspa e sumo)1
-
sal1 ½ c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
pimento vermelho cortado em cubos120 g
-
espargos cortados em pedaços (12 espargos aprox.)250 g
-
azeite30 g
-
dentes de alho2
-
água1000 g
-
bulgur350 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
344.1 kcal /
1439.5 kJ
Białko
23.5 g
Tłuszcz
7.6 g
Węglowodany
48.8 g
Błonnik
8.9 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Sód
630.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Agosto com a Bimby®
49 Przepisów
Portugalia
Portugalia