Salada de arroz preto com morango e feta

Salada de arroz preto com morango e feta

4.4 10 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 doses

Składniki

  • amêndoa s/ pele
    40 g
  • passa de uva
    25 g
  • azeite
    40 g
  • água
    1200 g
  • sal
    1 c. chá de
  • arroz preto (ver dica)
    200 g
  • morangos cortados em pedaços (2 cm aprox.)
    200 g
  • queijo feta esfarelado
    80 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 782.1 mg
Białko 9.3 g
Kalorie 1740.1 kJ / 415.9 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 49.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...