
Urządzenia i Akcesoria
Cubos de peixe panados com salada quente de feijão e curgete
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 doses
Składniki
Filetes
-
Azeite q.b. p/ untar
-
farinha50 g
-
iogurte natural120 g
-
sobras de pão100 g
-
hortelã só as folhas4 pés de
-
limão (raspa e sumo)1 ½ - 2
-
sal1 ½ - 2 c. chá de
-
pimenta2 pitadas de
-
medalhões de pescada cortados em cubos600 g
Salada
-
azeite30 g
-
cebola cortada em pedaços100 g
-
alho2 dentes de
-
curgete cortada em cubos pequenos (1x1 cm aprox.)150 g
-
tomate em pedaços200 g
-
sal1 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
feijoca cozida escorrida400 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
475.8 kcal /
1990.6 kJ
Białko
41 g
Tłuszcz
11.1 g
Węglowodany
54.2 g
Błonnik
9.1 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Sód
1836.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Um outono económico
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia