
Urządzenia i Akcesoria
Massa com curgete e espargos verdes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
2 doses
Składniki
-
água1000 g
-
sal2 c. chá de
-
azeite20 g
-
massa tipo tagliatelle150 g
-
cebola cortada em pedaços1
-
dente de alho1
-
espargos verdes cortados em pedaços (4-5 cm)200 g
-
curgete cortada em cubos (1-2 cm)200 g
-
pimenta branca, moída no momento¼ c. chá de
-
mistura de ervas aromáticas secas½ c. chá de
-
noz-moscada1 pitada de
-
iogurte natural magro (0,1% gordura)200 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
392 kcal /
1639 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
63 g
Błonnik
6.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Em forma com a Bimby®
36 Przepisów
Portugalia
Portugalia