Tártaro quente de cogumelos

Tártaro quente de cogumelos

5.0 7 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 doses

Składniki

  • água
    30 g
  • cogumelos frescos inteiros ou cortados em quartos ou fatias
    300 g
  • azeite
    20 g
    20 g óleo vegetal
  • amêndoa crua
    25 g
  • cebola
    50 g
  • alho
    1 dente de
  • azeite
    20 g
  • sal
    ¼ - ½ c. chá de
  • pimenta
    ¼ c. chá de
  • sumo de limão
    3 - 4 gotas de
  • Salsa q.b. picada p/ guarnecer
  • Baguete q.b. p/ sevir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 446 mg
Białko 7.7 g
Kalorie 1235.7 kJ / 295.4 kcal
Tłuszcz 26.6 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 3.4 g
Węglowodany 10.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...