
Urządzenia i Akcesoria
Frittata de courgettes et ricotta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
de parmesan coupé en morceaux50 g
-
de courgettes coupées en morceaux230 g
-
d'oignon coupé en deux35 g
-
d'huile végétale30 g
-
de ricotta fraîche180 g
-
œufs3
-
de sel½ - ¾ c. à café
-
de poivre moulu et un peu pour la finition¼ c. à café
-
d'eau500 g
-
de beurre1 c. à soupe
-
gros sel de mer (opcjonalnie) pour la finition
-
persil frais haché, pour la finition
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
564.5 kcal /
2361.8 kJ
Białko
29.9 g
Tłuszcz
46.1 g
Węglowodany
9.5 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
19.7 g
Sód
1269.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

IG bas
5 Przepisów
Francja
Francja