
Urządzenia i Akcesoria
Gratin de macaroni et fenouil
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
de gruyère coupé en morceaux80 g
-
de crème liquide entière100 g
-
de sel4 pincées
-
de poivre moulu1 pincée
-
d'eau1200 g
-
de bulbes de fenouil détaillés en cubes700 - 800 g
-
beurre pour le plat
-
de pâtes sèches type macaroni250 g
-
d'aneth déshydraté1 c. à café
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
293.2 kcal /
1230.5 kJ
Białko
10.5 g
Tłuszcz
12.2 g
Węglowodany
33 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Sód
466.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°33
47 Przepisów
Francja
Francja