Gratin de macaroni et fenouil

Gratin de macaroni et fenouil

4.2 52 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions

Składniki

  • de gruyère coupé en morceaux
    80 g
  • de crème liquide entière
    100 g
  • de sel
    4 pincées
  • de poivre moulu
    1 pincée
  • d'eau
    1200 g
  • de bulbes de fenouil détaillés en cubes
    700 - 800 g
  • beurre pour le plat
  • de pâtes sèches type macaroni
    250 g
  • d'aneth déshydraté
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 293.2 kcal / 1230.5 kJ
Białko 10.5 g
Tłuszcz 12.2 g
Węglowodany 33 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 7.5 g
Sód 466.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...