Mille-feuille de patate douce, truffe et beaufort

Mille-feuille de patate douce, truffe et beaufort

4.3 35 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    50 g
  • d'échalote coupée en deux
    20 g
  • d'ail
    1 gousse
  • de beurre et un peu pour le plat
    10 g
  • de vin blanc
    30 g
  • de patates douces
    1500 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    350 g
  • de sel
    1 pincée
  • de poivre moulu
    2 pincées
  • de truffe noire fraîche râpée
    30 g
  • de beaufort en tranches de 2 mm
    250 g
  • de cheddar râpé
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 862.8 kcal / 3592.3 kJ
Białko 27.3 g
Tłuszcz 56 g
Węglowodany 58 g
Błonnik 16.5 g
Tłuszcz nasycony 36 g
Sód 664.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...