
Urządzenia i Akcesoria
Mille-feuille de patate douce, truffe et beaufort
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
d'oignon coupé en deux50 g
-
d'échalote coupée en deux20 g
-
d'ail1 gousse
-
de beurre et un peu pour le plat10 g
-
de vin blanc30 g
-
de patates douces1500 g
-
de crème liquide 35% m.g.350 g
-
de sel1 pincée
-
de poivre moulu2 pincées
-
de truffe noire fraîche râpée30 g
-
de beaufort en tranches de 2 mm250 g
-
de cheddar râpé20 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
862.8 kcal /
3592.3 kJ
Białko
27.3 g
Tłuszcz
56 g
Węglowodany
58 g
Błonnik
16.5 g
Tłuszcz nasycony
36 g
Sód
664.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°34
47 Przepisów
Francja
Francja