Mille-feuille de patate douce, truffe et beaufort

Mille-feuille de patate douce, truffe et beaufort

4.3 35 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • 50 g d'oignon coupé en deux
  • 20 g d'échalote coupée en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 10 g de beurre et un peu pour le plat
  • 30 g de vin blanc
  • 1500 g de patates douces
  • 350 g de crème liquide 35% m.g.
  • 1 pincée de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 30 g de truffe noire fraîche râpée
  • 250 g de beaufort en tranches de 2 mm
  • 20 g de cheddar râpé

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 664.3 mg
Białko 27.3 g
Kalorie 3592.3 kJ / 862.8 kcal
Tłuszcz 56 g
Błonnik 16.5 g
Tłuszcz nasycony 36 g
Węglowodany 58 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...