Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g water
- 1 bloemkool, in roosjes
- 120 g sojasaus
- 10 g verse munt
- 50 g limoensap
- 50 g vers geperst sinaasappelsap
- ½ tl pasta yuzu (zie tip)
- ¾ tl fijn zout
- 1 komkommer, gesneden, voor de garnering
- 60 g verse jonge spinazie, om op te dienen
- 2 avocado, in blokjes gesneden
- 200 g verse tonijn, in blokjes van 1 cm gesneden
- sesamzaad, zwart om te versieren
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 643.8 kJ / 153.2 kcal
- Białko
- 16.8 g
- Węglowodany
- 10.8 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1 godz. 5 min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Bloemkool korma
2 godz. 20 min
Rijst met rundvlees en broccoli
50 min
Waterzooi van kip
1h
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Ninguna valoración
Pompoen baba ganoush
35 min
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30 min
Karamel varkensvlees
45 min
Sous-vide octopussalade
Ninguna valoración
Mousse van tonijn
10min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Ninguna valoración