Wersje kompatybilne
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g verse gember, gepeld, in dunne schijfjes (2-3 mm)
- 2 teentjes knoflook
- ½ - 1 verse rode chilipeper, zaadlijsten verwijderd (opcjonalnie)
- 700 g eendenborstfilets, met vel
- 2 - 3 el Chinees vijfkruidenpoeder, uit de winkel of huisgemaakt (zie tip), naar smaak
- 2 snuifjes zout
- 1200 g water
- 2 tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
- 80 g sojasaus
- 200 g witte langkorrelige rijst
- 200 g paksoi, in stukken
- 100 g broccoliroosje, in stukken (2 cm)
- 250 g verse champignons
- 2 tl geroosterde sesamolie (10 g)
- 3 - 4 el honing (ong. 80 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2512 kJ / 600 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 6.5 g
Alternatywne przepisy
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Gegrilde octopus met aardappelen
2h 45 min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 godz. 10 min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 Std.
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 godz. 30 min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1 godz. 25 min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 min