Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), om in te vetten, plus extra om op te dienen (facultatief)
- 40 g gepelde walnoten (facultatief)
- 60 g amandelen
- 150 g pompoen, geschild en in stukken gesneden (3-4 cm)
- 1 banaan geschild en in stukken gebroken
- 2 eieren
- 60 g melk
- 100 g bruine suiker (zie Tips)
- 120 g extra vergine olijfolie
- 80 g volkorenbloem zelfrijzend
- 100 g bloem zelfrijzend
- ½ tl kaneel, gemalen
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1082.9 kJ / 257.8 kcal
- Białko
- 4.9 g
- Węglowodany
- 21.6 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.7 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 130.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1 Std.
Roze ontbijtbowl met rode bessen
15 Min
Amandelpap
10 Min
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1 Std.
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Brak ocen
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Brak ocen
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1 Std.
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40min
Zweedse worteltaart
2 Std.
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 Std.
Worteltaart smoothie bowl
10 Min