Wersje kompatybilne
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 kabeljauwfilets, zonder vel (± 200 g / stuk)
- 3 ¼ tl zout, naar eigen smaak
- 5 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 800 g water, en iets meer om de vis te spoelen
- 700 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 150 g uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
- 400 g tomatenblokjes uit blik
- 200 g verse tomaten, in partjes
- 30 g rozijnen
- 100 g zwarte olijven, ontpit
- 20 g pijnboompitten
- 20 g kappertjes op azijn
- 1 tl gedroogde chilipepers
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2231 kJ / 533.2 kcal
- Białko
- 48.4 g
- Węglowodany
- 51.9 g
- Tłuszcz
- 15.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 8.5 g
- Sód
- 2525.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Scampi cajun citroen pasta
30 min
Aardbeienmojito
10 Min
Waterzooi van kip
1h
Familie kip galette
1h 55 min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 min
Kabeljauw in tomatensaus
30 min
Driegangen maaltijd voor twee
1h 15min
Papaya'péro
30 min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Rijst met groentemix
55 min
Zalm met venkel
40 min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30min