Urządzenia i Akcesoria
Moussaka met linzen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 porties
Składniki
-
rode splitlinzen200 g
-
water500 g
-
Parmezaanse kaas in stukken120 g
-
aubergine400 g
-
olijfolie50 g
-
ui gehalveerd200 g
-
teentjes knoflook3
-
paprika groen of rood, in stukken (ca. 150 g)1
-
tomaten uit blik inclusief het sap400 g
-
rode wijn120 g
-
gedroogde oregano1 el
-
gemalen gember1 tl
-
zout naar smaak1 - 2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
boter en meer voor het invetten40 g
-
melk500 g
-
bloem40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
21 g
Kalorie
1917 kJ /
458 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
7.3 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Boekweit met champignons
25min
Butternut 'Mac & Cheese'
45min
Spinazie- en tomatenquiche
1h 45min
Vegetarische chili
1h 5min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Chili non Carne
1h
Indiase groentencurry
50min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Stoofgerecht met tofu
30min
Kip garam masala
50min