Urządzenia i Akcesoria
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porcje
Składniki
-
5 g natki pietruszki, świeżej tylko liście
-
400 g wody
-
3 jajka
-
20 g pora pokrojonego w 1 cm plastry
-
10 g masła
-
10 g szczypiorku, świeżego drobno posiekanego
-
20 g chrzanu, tartego
-
20 g majonezu
-
⅓ łyżeczki soli
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
85 g makreli, wędzonej bez ości i bez skóry, pokrojonej na 3 cm kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
290.1 mg
Białko
15.5 g
Kalorie
614.3 kJ /
146.8 kcal
Tłuszcz
11.8 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
WIELKANOC
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pasta jajeczna z awokado
35 min
Pasta z kurczaka z jajkiem i korniszonem
40 min
Śledzie po japońsku
45 min
Jajka faszerowane łososiem
45 min
Dip z łososia z koperkiem
10 min
Tuńczykowa pasta z sumakiem
15 min
Pasta ze szprotów i twarogu
10 min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30 min
Pasta z łososia
5 min
Pasta z makreli wędzonej
20 min
Pasta z tuńczyka i jajek
20 min
Pasta z tuńczyka
20 min