Jajka faszerowane łososiem

Jajka faszerowane łososiem

4.5 476 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
16 sztuk

Składniki

  • koperku, świeżego tylko liście, plus dodatkowa ilość do dekoracji
    10 g
  • wody
    400 g
  • jajek
    8
  • wędzonego łososia pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do dekoracji
    80 g
  • majonezu
    30 g
  • soli (opcjonalnie)
    1 szczypta
  • pieprzu czarnego, mielonego
    1 szczypta

Wartości odżywcze na 1 sztukę

Kalorie 53.9 kcal / 225.3 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 0.2 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 80.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...