Jajka faszerowane łososiem
TM5 TM6

Jajka faszerowane łososiem

Składniki

  • 10 g koperku, świeżego, tylko liście, plus dodatkowa ilość do dekoracji
  • 100 g wędzonego łososia, pokrojonego na kawałki
  • 400 g wody
  • 8 jajek
  • 20 g majonezu
  • 1 szczypta soli (opcjonalnie)
  • 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego

Wartości odżywcze
na 1 sztukę
Kalorie
225.8 kJ / 53.9 kcal
Białko
4.5 g
Węglowodany
0.2 g
Tłuszcz
3.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

Pokaż wszystkie