Jajka faszerowane łososiem
TM6 TM5

Jajka faszerowane łososiem

4.5 (460 ocen)

Składniki

  • 10 g koperku, świeżego, tylko liście, plus dodatkowa ilość do dekoracji
  • 400 g wody
  • 8 jajek
  • 80 g wędzonego łososia, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do dekoracji
  • 30 g majonezu
  • 1 szczypta soli (opcjonalnie)
  • 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego

Wartości odżywcze
na 1 sztukę
Kalorie
225.3 kJ / 53.9 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
0.2 g
Tłuszcz
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
0 g
Sód
80.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy