Urządzenia i Akcesoria
Jajka faszerowane łososiem
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
16 sztuk
Składniki
-
10 g koperku, świeżego tylko liście, plus dodatkowa ilość do dekoracji
-
400 g wody
-
8 jajek
-
80 g wędzonego łososia pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do dekoracji
-
30 g majonezu
-
1 szczypta soli (opcjonalnie)
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
80.4 mg
Białko
4 g
Kalorie
225.3 kJ /
53.9 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Różowe jajka faszerowane pastą z szynki
1 godz. 50 min
Jajka faszerowane buraczkami
30 min
Jajka faszerowane pastą z sardynek
40 min
Tatar ze śledzia z kolendrą i mango
55 min
Śledzie po japońsku
45 min
Jajka faszerowane ziołami
45 min
Pieczarki faszerowane szpinakiem i parmezanem
40 min
Jajka z farszem pieczarkowym
55 min
Jajka faszerowane awokado
40 min
Rolada szpinakowa z łososiem
2 godz. 50 min
Krakersy z pastą jajeczną i łososiem
55 min
Świąteczny łosoś w cieście francuskim z sosem berneńskim
1 godz. 25 min