
Urządzenia i Akcesoria
Jajka faszerowane łososiem
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
16 sztuk
Składniki
-
koperku, świeżego tylko liście, plus dodatkowa ilość do dekoracji10 g
-
wody400 g
-
jajek8
-
wędzonego łososia pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do dekoracji80 g
-
majonezu30 g
-
soli (opcjonalnie)1 szczypta
-
pieprzu czarnego, mielonego1 szczypta
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
53.9 kcal /
225.3 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
0.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
80.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Łosoś w galarecie
3 godz. 50 min
Różowe jajka faszerowane pastą z szynki
1 godz. 50 min
Jajka faszerowane buraczkami
30 min
Śledzie w kożuchu
1 godz.
Krakersy z pastą jajeczną i łososiem
55 min
Jajka faszerowane pastą z sardynek
40 min
Warstwowa sałatka śledziowa z groszkiem i papryką
3 godz. 30 min
Śledzie po japońsku
45 min
Jajka faszerowane ziołami
45 min
Jajka z farszem pieczarkowym
55 min
Jajka faszerowane awokado
40 min
Warstwowa sałatka śledziowa
2 godz. 45 min