Urządzenia i Akcesoria
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
-
lamb rump steaks (approx. 250 g each, see tip)2
-
fine sea salt plus 2 pinches and extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
aubergines (approx. 2 large), quartered or cut in pieces that fit through feeder600 g
-
floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut into pieces that fit through feeder800 g
-
extra virgin olive oil2 Tbsp
-
cumin seeds½ tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing75 g
-
dried herbes de Provence homemade (see tip)2 tsp
-
water1600 g
-
vinegar (see tip)1 tsp
-
xanthan gum (opcjonalnie) (see tip)⅛ tsp
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
759 mg
Białko
26.2 g
Kalorie
3249.3 kJ /
776.6 kcal
Tłuszcz
55.8 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
25.5 g
Węglowodany
44.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 godz. 15 min
Vanilla Puff Slice
7 godz. 20 min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet
20 min
Black garlic and onion jam
55 min
Sticky Gochujang Marinade
10 min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35 min
Shakshuka in the Varoma
30 min
Bao Buns with Pork in BBQ sauce
2 godz. 10 min
Spiced Lamb Roast
29 godz. 50 min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 godz.