Urządzenia i Akcesoria
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
-
lamb rump steaks (approx. 250 g each, see tip)2
-
fine sea salt plus 2 pinches and extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
aubergines (approx. 2 large), quartered or cut in pieces that fit through feeder600 g
-
floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut into pieces that fit through feeder800 g
-
extra virgin olive oil2 Tbsp
-
cumin seeds½ tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing75 g
-
dried herbes de Provence homemade (see tip)2 tsp
-
water1600 g
-
vinegar (see tip)1 tsp
-
xanthan gum (opcjonalnie) (see tip)⅛ tsp
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
759 mg
Białko
26.2 g
Kalorie
3249.3 kJ /
776.6 kcal
Tłuszcz
55.8 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
25.5 g
Węglowodany
44.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Boiled Long Pasta
20 min
Savoury Cheesecake with Caramelised Onions
14 godz. 15 min
Leek and Potato Soup
40 min
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
35 min
Stracciatella Soup
30 min
Furikake Seasoning
1 godz. 5 min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels
1 godz.
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3 godz. 30 min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1 godz. 10 min
Sautéed Onions (300 g)
20 min
Prawn Cocktail
15 min
Arbroath Smokie Soup
40 min