Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 lamb rump steaks (approx. 250 g each, see tip)
- 1 tsp fine sea salt, plus 2 pinches and extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 600 g aubergines (approx. 2 large), quartered or cut in pieces that fit through feeder
- 800 g floury potatoes, (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut into pieces that fit through feeder
- 2 Tbsp extra virgin olive oil
- ½ tsp cumin seeds
- 75 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 2 tsp dried herbes de Provence, homemade (see tip)
- 1600 g water
- 1 tsp vinegar (see tip)
- ⅛ tsp xanthan gum (see tip)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3249.3 kJ / 776.6 kcal
- Białko
- 26.2 g
- Węglowodany
- 44.5 g
- Tłuszcz
- 55.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 25.5 g
- Błonnik
- 9.2 g
- Sód
- 759 mg
Alternatywne przepisy
Oxtail stew with butter bean mash
4h
Sweet and Sour Peppers
40min
Pita Bread with Smoked Salmon and Truffle Honey Sauce
1 Std. 30 Min
Steamed Duck Dumplings with Sticky Plum Dipping Sauce
2h 15min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 Std.
Biscuits and Gravy
40min
Keto Mushroom Gravy
45min
Peach Melba
35min
Peanut Butter Cheesecake
5h 40min
Mac 'n' Cheese Muffins
1h
Mornay Sauce
15 Min
Mac 'n' Cheese
1 Std. 20 Min