Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée

Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée

5.0 1 ocena
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions

Składniki

  • lamb rump steaks (approx. 250 g each, see tip)
    2
  • fine sea salt plus 2 pinches and extra to taste
    1 tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    ½ tsp
  • aubergines (approx. 2 large), quartered or cut in pieces that fit through feeder
    600 g
  • floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut into pieces that fit through feeder
    800 g
  • extra virgin olive oil
    2 Tbsp
  • cumin seeds
    ½ tsp
  • unsalted butter diced, plus extra for greasing
    75 g
  • dried herbes de Provence homemade (see tip)
    2 tsp
  • water
    1600 g
  • vinegar (see tip)
    1 tsp
  • xanthan gum (opcjonalnie) (see tip)
    ⅛ tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 776.6 kcal / 3249.3 kJ
Białko 26.2 g
Tłuszcz 55.8 g
Węglowodany 44.5 g
Błonnik 9.2 g
Tłuszcz nasycony 25.5 g
Sód 759 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...