Urządzenia i Akcesoria
Beef Stew in Bread Bowls
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
plain flour50 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fine sea salt2 tsp
-
beef meat pieces, sinew free cut in pieces (approx. 5 cm)800 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
fresh basil leaves10 g
-
olive oil20 g
-
bacon lardons200 g
-
onions cut in wedges (see tip)500 g
-
white rum40 g
-
tinned chopped tomatoes150 g
-
spring onions chopped100 g
-
fresh mixed herbs e.g. rosemary, mint and thyme (see tip)25 g
-
red wine100 g
-
beef stock cube (for 0.5 l)1
-
water300 g
-
sourdough bread loaf (approx. 1000 g)
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
708.8 kcal /
2965.6 kJ
Białko
55.2 g
Tłuszcz
36.2 g
Węglowodany
32.7 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Sód
1704.9 mg