Urządzenia i Akcesoria
Beef Stew in Bread Bowls
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
plain flour50 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fine sea salt2 tsp
-
beef meat pieces, sinew free cut in pieces (approx. 5 cm)800 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
fresh basil leaves10 g
-
olive oil20 g
-
bacon lardons200 g
-
onions cut in wedges (see tip)500 g
-
40 g brandywhite rum40 g
-
tinned chopped tomatoes150 g
-
spring onions chopped100 g
-
fresh mixed herbs e.g. rosemary, mint and thyme (see tip)25 g
-
red wine100 g
-
beef stock cube (for 0.5 l)1
-
water300 g
-
sourdough bread loaf (approx. 1000 g)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1704.9 mg
Białko
55.2 g
Kalorie
2965.6 kJ /
708.8 kcal
Tłuszcz
36.2 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Węglowodany
32.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1h 20min
Meatballs in Tomato Sauce
1h 10min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
72h 30min
Chicken and Mushroom Rice
55min
Meat Skewers with Rice in Sauce
1h 45min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
1h 25min
Browned Pork Rice
1h
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1h 30min
Potato and Pork Rib Racks
1h 30min
Black Pudding Scotch Eggs
50min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1h 20min