Urządzenia i Akcesoria
Chickpea and Turkey Meatball Soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic cloves3
-
fresh oregano leaves only2 sprigs
-
turkey mince300 g
-
medium egg1
-
tomato purée40 g
-
breadcrumbs35 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
onions quartered100 g
-
olive oil50 g
-
tinned chickpeas drained, rinsed450 g
-
water800 g
-
2 chicken stock cubes (for 0.5 l each), crumbledchicken stock paste homemade1 Tbsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
kale stems removed, cut in strips (approx. 5 cm)50 g
-
limes (opcjonalnie) cut in wedges, for garnishing2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1.2 mg
Białko
32.8 g
Kalorie
2155.8 kJ /
515.3 kcal
Tłuszcz
25.8 g
Błonnik
9.8 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 Std. 15 Min
Grisons Barley Soup
55 Min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 Min
Chickpea and Ham Balls
35 Min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 Std.
Chicken and Barley Stew
50 Min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 Std.
Mexican Stuffed Peppers
45 Min
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 Std.
Lentil and Bacon Soup
8 Std. 55 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min