Urządzenia i Akcesoria
Meatloaf
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 slices
Składniki
Meatloaf
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
onions120 g
-
bread stale, soaked and squeezed70 g
-
mixed minced meat800 g
-
large eggs2
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
paprika1 tsp
Sauce
-
water up to 250 g mark
-
double cream100 g
-
cornflour2 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
paprika½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
11.3 g
Kalorie
669 kJ /
160 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Węglowodany
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greek Style Pork Stew
30 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Peppadew® and Feta Stuffed Chicken with Lemon Couscous
1 godz.
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Meat Loaf
1 godz. 20 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Chicken Noodle Soup
25 min
Chicken Cacciatore
50 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Meatballs with Rice, Peppers and Curry Sauce
45 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min