
Urządzenia i Akcesoria
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
-
dried herbes de Provence homemade (see tip)10 g
-
unsalted butter diced95 g
-
water plus enough to total 500 g liquid in gravy500 g
-
floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut in pieces (approx. 5 cm)650 g
-
chicken whole (1.2-1.4 kg)1
-
olive oil3 Tbsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
plain flour20 g
-
chicken stock paste, homemade (see tip)1 heaped tsp
-
frozen mixed vegetables600 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1249.5 kcal /
5228.1 kJ
Białko
72.4 g
Tłuszcz
81.8 g
Węglowodany
54.4 g
Błonnik
10.7 g
Tłuszcz nasycony
28.5 g
Sód
1208.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 min
Ultimate Mac 'N' Cheese with Herb Crumb
1 godz. 10 min
Grab and Go Breakfast Wrap
30 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Herbes de Provence
5 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Black Pudding Scotch Eggs
50 min
Roast Chicken with Vegetables
1 godz. 10 min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 godz. 50 min
Chicken Nuggets and Chips
1 godz. 15 min