Urządzenia i Akcesoria
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
-
dried herbes de Provence homemade (see tip)10 g
-
unsalted butter diced95 g
-
water plus enough to total 500 g liquid in gravy500 g
-
floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut in pieces (approx. 5 cm)650 g
-
chicken whole (1.2-1.4 kg)1
-
olive oil3 Tbsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
plain flour20 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade (see tip)1 heaped tsp
-
frozen mixed vegetables600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1208.3 mg
Białko
72.4 g
Kalorie
5228.1 kJ /
1249.5 kcal
Tłuszcz
81.8 g
Błonnik
10.7 g
Tłuszcz nasycony
28.5 g
Węglowodany
54.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon and Mushroom Rice
1 godz.
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Oreo® Ice Cream
8 godz. 30 min
Garlic and Herb Breadcrumbs
5 min
Fajita Seasoning
5 min
Herbes de Provence
5 min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1 godz. 40 min
Steak, Guinness® and Oyster Pie
3 godz.
Breakfast Bread Pudding
50 min
Prawn and Vegetable Rice
1 godz. 10 min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35 min
Roast Chicken with Vegetables
1 godz. 10 min