
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Meatballs
- 80 g bread, day old
- ½ brown onion quartered
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 1 tsp dried mixed herbs
- 20 g olive oil plus extra for frying
- 500 g rump steak trimmed, cut into pieces (4 cm) and slightly frozen
- 20 g whole milk
- 1 egg
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
White Wine Mushroom Sauce
- 60 g Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 60 g dry white wine
- 1 Tbsp cornflour
- 1 garlic clove
- 1 shallot (approx. 30 g)
- 40 g unsalted butter
- 200 g chestnut mushrooms cut in thin slices
- 1 pinch fine sea salt to taste
- 1 pinch ground black pepper to taste
- 200 g whipping cream
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 532 kcal / 2238 kJ
- Białko
- 36.2 g
- Tłuszcz
- 39.3 g
- Węglowodany
- 9 g
- Błonnik
- 1.9 g
Alternatywne przepisy
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Beef Stroganoff
1 godz.
Beef Stroganoff
1 godz.
Lasagne Bolognese
2 godz. 30 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1 godz.
Creamy mustard chicken stew
40 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 godz. 30 min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min