Urządzenia i Akcesoria
Pulled Pork Rolls
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
dried chilli flakes1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
mustard powder1 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
pork fillet cut in pieces (5 cm)450 g
-
water plus 1 Tbsp water700 g
-
barbecue sauce70 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
cider vinegar1 tsp
-
brioche burger buns4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30.2 g
Kalorie
1514 kJ /
362 kcal
Tłuszcz
12.3 g
Węglowodany
32.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pulled Pork and Cider Rolls
1 godz.
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Fruity Pulled Pork
9 godz. 10 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Pulled Pork Brioche Sliders with Slaw
5 godz. 50 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Chicken Enchiladas
1 godz.
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1 godz.