Urządzenia i Akcesoria
Chicken Étouffée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Roux
-
vegetable oil30 g
-
plain flour2 Tbsp
-
water300 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
Étouffée
-
unsalted butter diced50 g
-
onion quartered (approx. 100 g)1
-
green pepper quartered (approx. 120 g)1
-
red pepper quartered (approx. 120 g)1
-
celery quartered (approx. 70 g)1 stick
-
red chilli halved, deseeded1
-
Cajun spice mix½ tsp
-
¼ tsp dried basilfresh basil leaves chopped1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
chicken breasts cut in pieces (2 cm)400 g
-
spring onions sliced (1 cm)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
27 g
Kalorie
1408 kJ /
337 kcal
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Mardi Gras Meatballs
1 godz. 5 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Pasta with Chicken, Mushrooms and Green Beans
40 min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 godz. 5 min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Smoky Pork and Beans
3 godz.