
Urządzenia i Akcesoria
Chicken Étouffée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Roux
-
vegetable oil30 g
-
plain flour2 Tbsp
-
water300 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
Étouffée
-
unsalted butter diced50 g
-
onion quartered (approx. 100 g)1
-
green pepper quartered (approx. 120 g)1
-
red pepper quartered (approx. 120 g)1
-
celery quartered (approx. 70 g)1 stick
-
red chilli halved, deseeded1
-
Cajun spice mix½ tsp
-
fresh basil leaves chopped1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
chicken breasts cut in pieces (2 cm)400 g
-
spring onions sliced (1 cm)4
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
27 g
Kalorie
1408 kJ /
337 kcal
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Mardi Gras Meatballs
1 godz. 5 min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Chicken in Yoghurt
1 godz.
Smoky Pork and Beans
3 godz.
Chicken Enchiladas
1 godz.
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Chilli Beef with Lemon Feta
30 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 godz.
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min