Chicken Étouffée
TM6 TM5

Chicken Étouffée

4.4 (250 ocen)

Składniki

Roux

  • 30 g vegetable oil
  • 2 Tbsp plain flour
  • 300 g water
  • 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
    lub 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade

Étouffée

  • 50 g unsalted butter, diced
  • 1 onion, quartered (approx. 100 g)
  • 1 green pepper, quartered (approx. 120 g)
  • 1 red pepper, quartered (approx. 120 g)
  • 1 stick celery, quartered (approx. 70 g)
  • 1 red chilli, halved, deseeded
  • ½ tsp Cajun spice mix
  • 1 tsp fresh basil leaves, chopped
    lub ¼ tsp dried basil
  • ½ tsp fine sea salt
  • 400 g chicken breasts, cut in pieces (2 cm)
  • 4 spring onions, sliced (1 cm)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1408 kJ / 337 kcal
Białko
27 g
Węglowodany
13 g
Tłuszcz
20 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy