Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Stout

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 55 min
6 portions

Składniki

  • water
    290 g
  • wholemeal flour
    400 g
  • olive oil
    30 g
  • fine sea salt
    2 tsp
  • garlic cloves
    4
  • onion quartered
    150 g
  • pork shoulder, boneless cut into 5 pieces
    800 g
  • stout e.g. Guinness®
    500 g
  • water
    150 g
  • honey
    70 - 80 g
  • smoked paprika
    2 tsp
  • ground cumin
    1 tsp
  • white miso paste
    2 Tbsp
  • star anise
    1
  • cinnamon stick halved
    1
  • brown sugar
    2 Tbsp
  • red onion finely sliced
    80 g
  • coriander leaves for garnishing
  • tinned black beans (opcjonalnie) drained, for garnishing
    80 - 100 g
  • fresh jalapeño chillies cut in slices, for garnishing
    1 - 2

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 722 kcal / 3020.7 kJ
Białko 31.7 g
Tłuszcz 30.3 g
Węglowodany 74.1 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 9.2 g
Sód 1086 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...