Urządzenia i Akcesoria
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Stout
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 55 min
6 portions
Składniki
-
water290 g
-
wholemeal flour400 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt2 tsp
-
garlic cloves4
-
onion quartered150 g
-
pork shoulder, boneless cut into 5 pieces800 g
-
stout e.g. Guinness®500 g
-
water150 g
-
honey70 - 80 g
-
smoked paprika2 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
white miso paste2 Tbsp
-
star anise1
-
cinnamon stick halved1
-
brown sugar2 Tbsp
-
red onion finely sliced80 g
-
coriander leaves for garnishing
-
tinned black beans (opcjonalnie) drained, for garnishing80 - 100 g
-
fresh jalapeño chillies cut in slices, for garnishing1 - 2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1086 mg
Białko
31.7 g
Kalorie
3020.7 kJ /
722 kcal
Tłuszcz
30.3 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Węglowodany
74.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced Lamb Roast
29 godz. 50 min
Baked Pork Loin with Rice
1 godz. 20 min
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Brak ocen
Steamed Pesto Bread Rolls
1 godz. 15 min
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Brioche Burger Buns
4 godz.
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25 min
Pears in Orange Syrup
30 min
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1 godz. 35 min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1 godz. 30 min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Seafood and Pork Stew
1 godz. 10 min