Urządzenia i Akcesoria
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Stout
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 55 min
6 portions
Składniki
-
water290 g
-
wholemeal flour400 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt2 tsp
-
garlic cloves4
-
onion quartered150 g
-
pork shoulder, boneless cut into 5 pieces800 g
-
stout e.g. Guinness®500 g
-
water150 g
-
honey70 - 80 g
-
smoked paprika2 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
white miso paste2 Tbsp
-
star anise1
-
cinnamon stick halved1
-
brown sugar2 Tbsp
-
red onion finely sliced80 g
-
coriander leaves for garnishing
-
tinned black beans (opcjonalnie) drained, for garnishing80 - 100 g
-
fresh jalapeño chillies cut in slices, for garnishing1 - 2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1086 mg
Białko
31.7 g
Kalorie
3020.7 kJ /
722 kcal
Tłuszcz
30.3 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Węglowodany
74.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Big Mac Style Wraps
40 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Meat Skewers with Rice in Sauce
1 godz. 45 min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1 godz. 30 min
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Strawberry Cheesecake Shots
15 min
Egg and Onion
25 min
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1 godz. 20 min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 godz. 10 min
Rosemary and Sea Salt Bread
1 godz. 55 min