
Urządzenia i Akcesoria
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
chicken thighs, skin on, bone in8
-
unsalted butter cut in pieces80 g
-
yellow onions halved250 g
-
garlic cloves3
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
beef stock paste, homemade1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dry Marsala wine4 Tbsp
-
water900 g
-
bulgar wheat170 g
-
fresh mixed herbs (eg. coriander, dill, tarragon, parsley), leaves only, chopped, for garnishing15 g
-
lemon for garnishing, cut in slices and halved½
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
660.2 kcal /
2762.1 kJ
Białko
42 g
Tłuszcz
41.5 g
Węglowodany
28.5 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
15.5 g
Sód
406.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 godz. 30 min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 godz.
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Stir-Fried Beef with Caponata
45 min
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 godz.
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 godz. 10 min