Urządzenia i Akcesoria
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
8 chicken legs, skin onchicken thighs, skin on, bone in8
-
unsalted butter cut in pieces80 g
-
yellow onions halved250 g
-
garlic cloves3
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbledbeef stock paste, homemade1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dry Marsala wine4 Tbsp
-
water900 g
-
bulgur wheat170 g
-
fresh mixed herbs (eg. coriander, dill, tarragon, parsley), leaves only, chopped, for garnishing15 g
-
lemon for garnishing, cut in slices and halved½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
406.5 mg
Białko
42 g
Kalorie
2762.1 kJ /
660.2 kcal
Tłuszcz
41.5 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
15.5 g
Węglowodany
28.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min
Prawn Curry with Basmati Rice
35 min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 godz.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 godz.
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45 min
Smoky Pork and Beans
3 godz.
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 godz.