Urządzenia i Akcesoria
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
8 chicken legs, skin onchicken thighs, skin on, bone in8
-
unsalted butter cut in pieces80 g
-
yellow onions halved250 g
-
garlic cloves3
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbledbeef stock paste, homemade1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dry Marsala wine4 Tbsp
-
water900 g
-
bulgur wheat170 g
-
fresh mixed herbs (eg. coriander, dill, tarragon, parsley), leaves only, chopped, for garnishing15 g
-
lemon for garnishing, cut in slices and halved½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
406.5 mg
Białko
42 g
Kalorie
2762.1 kJ /
660.2 kcal
Tłuszcz
41.5 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
15.5 g
Węglowodany
28.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Christmas Quesadillas
55 min
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45 min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 godz. 15 min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 godz.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Chicken Étouffée
45 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Mardi Gras Meatballs
1 godz. 5 min
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 godz.
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 godz. 10 min