
Urządzenia i Akcesoria
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
chicken thighs, skin on, bone in8
-
unsalted butter cut in pieces80 g
-
yellow onions halved250 g
-
garlic cloves3
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
beef stock paste, homemade1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dry Marsala wine4 Tbsp
-
water900 g
-
bulgar wheat170 g
-
fresh mixed herbs (eg. coriander, dill, tarragon, parsley), leaves only, chopped, for garnishing15 g
-
lemon for garnishing, cut in slices and halved½
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
660.2 kcal /
2762.1 kJ
Białko
42 g
Tłuszcz
41.5 g
Węglowodany
28.5 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
15.5 g
Sód
406.5 mg